Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista, tempauksista, asiakasvastaanotosta, kotikäynneistä ja syntymäpäiväkäynneistä. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Tarinatupa

Tarinatupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Sen toimintaa pyörittävät seurakuntalaiset. Tarinatuvalla on mahdollisuus kahvitella ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarinatupa on avoinna syyskuusta toukokuuhun tiistaisin klo 11-13. Klo 12 seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen pitää hartauden Tarinatuvalla. Tarinatuvalta saa informaatiota ajankohtaisista asioista ja se on myös erilaisten tapahtumien pitopaikka. Tarinatuvalla on maskisuositus. Tarinatuvan toisessa päässä sijaitsee lähetyksen kirpputori. Kirpputori on suljettu toistaiseksi remontin takia ja tällä hetkellä emme pysty vastaanottamaan tavaraa kirpputorille.. (Kirpputori on avoinna tiistaisin klo 10-14 ja torstaisin klo 13-17. Maskisuositus. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran nimikkolähettien tekemän työn hyväksi. Kirpputorille otetaan puhtaita, ehjiä, käyttökuntoisia taloustavaroita ja vaatteita. Tilan pienuuden vuoksi myyntipaikalle ei voida ottaa isokokoisia tavaroita (esim. huonekaluja), mutta niiden myyntiä lähetystyön hyväksi voidaan järjestää. Työtä kirpputorilla tehdään vapaaehtoisvoimin.)

Etsijäinpiiri

Kaipaatko keskusteluyhteyttä pienryhmässä? Koetko elämässäsi yksinäisyyttä, väsymystä, toivottomuutta tai oletko huolissasi päihteidenkäytöstäsi? Rohkaise itsesi ja tule Etsijäinpiiriin keskustelemaan tai vain kuuntelemaan.

Kokoontumiskerrat Tarinatuvalla keväällä 2022:

Ti 1.2. klo 13                   Ti 15.2. klo 13

Ti 1.3. klo 13                   Ti 15.3. klo 13

Ti 29.3. klo 13                 Ti 12.4. klo 13

Ti 26.4. klo 13                 Ti 10.5. klo 13

Ti 24.5. retkipäivä

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Tarinatuvalla n. kerran kuukaudessa torstaisin klo 12. Kevään 2022 kokoontumiset ovat 24.2., 31.3., 21.4. ja 19.5.

Varpasalon seurakuntapiiri

Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13 kodeissa. Kevään 2022 kokoontumiset ovat 23.3, 13.4. ja 11.5.

Peittotalkoot

Peittotalkoita järjestetään kaksi kertaa kevätkaudella ja kerran syyskaudella. Kevään 2022 peittotalkoot ovat to 17.3. ja ke 20.4. kappeliseurakunnan alasalissa. Valmiita tilkkupeittoja viedään Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen toiminnan kautta Itä-Karjalan työhön. Tilkut neulotaan kotona (15 cm x 15 cm, ei mielellään puuvillalankaa). Ompelukerta on samalla sosiaalinen tapahtuma. Neulojia ja ompelijoita mahtuu myös lisää mukaan.

Tarinatupa
Tarinatupa os. Kinnulankuja 4