Päiväkerhot Kiteellä

Päiväkerho on 3 - 5-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

Luontopäiväkerho on ulkona kokoontuva kerho. Luontopäiväkerhossa tutkitaan lähimetsää eri vuodenaikoina ja seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia. Kirkkovuoden tapahtumat ja Raamatun kertomukset kuuluvat myös kerhon ohjelmaan. Luontopäiväkerhon tavoitteet ovat pääasiassa samat kuin tavallisessa päiväkerhossa. Lisäksi tavoitteena on lapsen luontosuhteen vahvistaminen ja mukavien luontokokemusten saaminen.

Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Syksyn 2021 päiväkerhot alkavat viikolla 35(30.8.alkaen) ja ne kokoontuvat seurakuntakeskuksessa (Kappelintie 4):

• 3v. päiväkerho (v. 2018 syntyneet) maanantaisin klo 9 - 11
  • 4v. ja 5v. päiväkerho (vv. 2016 - 2017 syntyneet) maanantaisin klo 13 - 16  ja keskiviikkoisin klo 9 - 12
  • Luontopäiväkerho (vv. 2016 - 2018 syntyneet) torstaisin klo 13.30 - 16

Ilmoittautuminen syksyllä 2021 alkaviin päiväkerhoihin 15.5. - 30.6.2021:

Alla olevasta linkistä tai puhelimitse numeroon 040 7391 886.

päiväkerhoon ilmoittautuminen

Tiedustelut Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

Päiväkerho Rääkkylässä

Rääkkylässä 3-5 -vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9-11 Osuuspankin yläkerrassa. Monipuolinen päiväkerho-ohjelma kehittää useita lapsen persoonallisuuden osa-alueita. Kerhon hartaushetkissä käsitellään lapsilähtöisesti kirkkovuoden teemoja. Lisäksi kerhokerta sisältää vaihtelevasti laululeikkejä, käden työtä (mm. askartelua, maalausta, muovailua), vapaata ja ohjattua leikkiä ja satuhetkiä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mariitta Saarinen, puh. 050 467 0374.

Tervetuloa kerhoon!
lapsia ja kerhonojaaja kerhossa pöydän ympärillä eväillä