Päiväkerho

 

Päiväkerhot Kiteellä

 

Kiteen seurakunnan päiväkerho on 3-6-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

Päiväkerhot kokoontuvat Kiteen seurakuntakeskuksessa (Kappelintie 4) ja ne ovat maksuttomia. 

 

TULE MUKAAN PÄIVÄKERHOON! 

Syksyllä 2023 alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen alkaa 1.5.2023.

Syksyllä alkavat ryhmät ovat seuraavat:

 

Metsähiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2019 syntyneille. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 13-16. Se on ulkona, lähimetsässä, kokoontuva kerho. Metsähiiret päiväkerhossa tutkitaan lähimetsää eri vuodenaikoina, seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia ja ihmetellään Jumalan luomaa luontoa sekä syödään kerhoeväitä. Kirkkovuoden tapahtumat ja Raamatun kertomukset kuuluvat myös Metsähiiret päiväkerhon ohjelmaan. Metsähiiret päiväkerho alkaa ma 28.8.2023.

 

Hiirulaiset päiväkerho on tarkoitettu vuonna 2020 syntyneille. Kerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11. Hiirulaiset päiväkerho on perinteinen päiväkerho, jossa leikitään, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, syödään kerhoeväitä ja hiljennytään kynttilähetkeen. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Hiirulaiset päiväkerho alkaa ti 29.8.2023.

 

Hyppyhiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2019 syntyneille. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12. Siinä on teemana liikunta ja retket. Retki tehdään kerran kuukaudessa. Hyppyhiiret päiväkerhossa liikunnan ja retkeilyn lisäksi hiljennytään liikunnalliseen kynttilähetkeen, syödään kerhoeväitä ja vietetään mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Hyppyhiiret päiväkerho alkaa ke 30.8.2023.

 

Taidehiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2020 syntyneille. Kerho kokoontuu torstaisin klo 13.30-16. Siinä on teemana kädentyöt ja musiikki. Taidehiiret päiväkerhossa askarrellaan, muovaillaan, maalaillaan, leivotaan, musisoidaan, lauletaan, hiljennytään taiteelliseen kynttilähetkeen, syödään kerhoeväitä ja vietetään mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Taidehiiret päiväkerho alkaa to 31.8.2023.

 

Tervetuloa viettämään mukavia kerhohetkiä kanssamme!

Ilmoita lapsesi päiväkerhoon tästä linkistä

 

Tiedustelut: Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

 

 

Päiväkerho Rääkkylässä

Rääkkylässä 3-5 -vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9-11 Säteen taskussa. Monipuolinen päiväkerho-ohjelma kehittää useita lapsen persoonallisuuden osa-alueita. Kerhon hartaushetkissä käsitellään lapsilähtöisesti kirkkovuoden teemoja. Lisäksi kerhokerta sisältää vaihtelevasti laululeikkejä, käden työtä (mm. askartelua, maalausta, muovailua), vapaata ja ohjattua leikkiä ja satuhetkiä. 

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mariitta Saarinen, puh. 050 467 0374.

 

 

 

Tervetuloa kerhoon!