Päiväkerhot Kiteellä

Kiteen seurakunnan päiväkerho on 3 - 5-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

Päiväkerhot kokoontuvat Kiteen seurakuntakeskuksessa (Kappelintie 4) ja ne ovat maksuttomia.

TULE MUKAAN PÄIVÄKERHOON!

On aika ilmoittautua syksyllä 2022 alkaviin päiväkerhoihin! Päiväkerhoryhmät ovat saaneet nimet: Hiirulaiset, Hyppyhiiret, Taidehiiret ja Metsähiiret. Ryhmien nimillä on pyritty kuvaamaan ryhmän teemaa ja toimintaa. Kerhojen Hyppyhiiret, Taidehiiret ja Metsähiiret teemat  on valittu keväällä olleen asiakaskyselyn toiveiden mukaisesti. Hiiri taas on jatkoa jo luontopäiväkerhossa olleelle Hiirulainen -kerhohiirelle.

Hiirulaiset päiväkerho on tarkoitettu vuonna 2019 syntyneille. Kerho kokoontuu tiistaisin klo 9-11. Hiirulaiset päiväkerho on perinteinen päiväkerho, jossa leikitään, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, syödään kerhoeväitä ja hiljennytään kynttilähetkeen. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Hiirulaiset päiväkerho alkaa ti 30.8.2022.

Hyppyhiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2018 syntyneille. Kerho kokoontuu maanantaisin klo 13-16. Siinä on teemana liikunta ja retket vuoroviikoin. Hyppyhiiret päiväkerhossa liikutaan ja retkeillään, hiljennytään liikunnalliseen kynttilähetkeen, syödään kerhoeväitä ja vietetään mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Hyppyhiiret päiväkerho alkaa ma 29.8.2022.

Taidehiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2018 syntyneille. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 9-12. Siinä on teemana kädentyöt ja musiikki vuoroviikoin. Taidehiiret päiväkerhossa askarrellaan, muovaillaan, maalaillaan, leivotaan, musisoidaan, lauletaan, hiljennytään taiteelliseen kynttilähetkeen, syödään kerhoeväitä ja vietetään mukavaa aikaa kavereiden kanssa. Kynttilähetken aiheina ovat Raamatun kertomukset, kirkkovuoden pyhät sekä vuodenajat ja niiden mukaiset juhlapäivät. Taidehiiret päiväkerho alkaa ke 31.8.2022.

Metsähiiret päiväkerho on tarkoitettu vv. 2017-2019 syntyneille. Kerho kokoontuu torstaisin klo 13.30-16.00.  Se  on ulkona, lähimetsässä, kokoontuva kerho. Metsähiiret päiväkerhossa tutkitaan lähimetsää eri vuodenaikoina, seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia ja ihmetellään Jumalan luomaa luontoa sekä syödään kerhoeväitä. Kirkkovuoden tapahtumat ja Raamatun kertomukset kuuluvat myös Metsähiiret päiväkerhon ohjelmaan. Metsähiiret päiväkerho alkaa to 1.9.2022.

Tervetuloa viettämään mukavia kerhohetkiä kanssamme!

Päiväkerhoon ilmoittautuminen tästä linkistä

Tiedustelut: Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

Päiväkerho Rääkkylässä

Rääkkylässä 3-5 -vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9-11 Säteen taskussa. Monipuolinen päiväkerho-ohjelma kehittää useita lapsen persoonallisuuden osa-alueita. Kerhon hartaushetkissä käsitellään lapsilähtöisesti kirkkovuoden teemoja. Lisäksi kerhokerta sisältää vaihtelevasti laululeikkejä, käden työtä (mm. askartelua, maalausta, muovailua), vapaata ja ohjattua leikkiä ja satuhetkiä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mariitta Saarinen, puh. 050 467 0374.

Tervetuloa kerhoon!