Päiväkerho

Päiväkerho on 3 - 5-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

UUTUUS! Luontopäiväkerho on ulkona kokoontuva kerho. Se on tarkoitettu vv. 2014 - 2016 syntyneille lapsille. Luontopäiväkerhossa tutkitaan lähimetsää eri vuodenaikoina ja seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia. Kirkkovuoden tapahtumat ja Raamatun kertomukset kuuluvat myös kerhon ohjelmaan. Luontopäiväkerhon tavoitteet ovat pääasiassa samat kuin tavallisessa päiväkerhossa. Lisäksi tavoitteena on lapsen luontosuhteen vahvistaminen ja mukavien luontokokemusten saaminen.

Syksyn 2020 päiväkerhot alkavat viikolla 36 (31.8.alkaen):

• v. 2017 syntyneet maanantaisin klo 9 - 11
  • vv. 2015 - 2016 syntyneet maanantaisin klo 13 - 16  ja keskiviikkoisin klo 9 - 12
  • UUTUUS! Luontopäiväkerho
    • vv. 2014 - 2016 syntyneet torstaisin klo 13.30 - 16

Päiväkerhot ovat maksullisia. Lukukausimaksut ovat seuraavat:

• 3v päiväkerho 18 e (sisarukset 14 e)
  • 4v. ja 5v. päiväkerho 40 e (sisarukset 36 e)
  • Luontopäiväkerho 20 e (sisarukset 16 e)

Tiedustelut Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

Ilmoittautuminen päiväkerhoon tästä

Kuva kerhosta