Päiväkerhot Kiteellä

Kiteen seurakunnan päiväkerho on 3-6-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

Päiväkerhot kokoontuvat Kiteen seurakuntakeskuksessa (Kappelintie 4) ja ne ovat maksuttomia.

Syksyllä 2024 alkaviin päiväkerhoihin ilmoittautuminen on parhaillaan menossa. Lue lisää päiväkerhoista ilmoittautumislomakkeesta.

Ilmoita lapsesi päiväkerhoon tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa viettämään mukavia kerhohetkiä kanssamme!

Tiedustelut: Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

Perheiden kesäkerho Kiteellä

6.-27.6.2024 tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 seurakuntakeskuksen takapihalla, Kappelintie 4. Hyvin huonolla säällä (esim. kova sade tai ukkonen) olemme sisällä päiväkerhotiloissa. Perheiden kesäkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Tarjolla mehua, kahvia, teetä ja keksejä. Lisäksi voit ottaa omia eväitä mukaan. Tervetuloa leikkimään ja viettämään mukavia aamupäiviä!

Päiväkerho Rääkkylässä

Rääkkylässä 3-5 -vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9-11 Säteen taskussa. Monipuolinen päiväkerho-ohjelma kehittää useita lapsen persoonallisuuden osa-alueita. Kerhon hartaushetkissä käsitellään lapsilähtöisesti kirkkovuoden teemoja. Lisäksi kerhokerta sisältää vaihtelevasti laululeikkejä, käden työtä (mm. askartelua, maalausta, muovailua), vapaata ja ohjattua leikkiä ja satuhetkiä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mariitta Saarinen, puh. 050 467 0374.

Tervetuloa kerhoon!

82500 KITEE