Rääkkylän kappeliseurakunta

Lämpimästi tervetuloa Rääkkylän kappeliseurakunnan sivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa kappeliseurakunnasta.

Jumalanpalvelukset pidetään kesä-, heinä- ja elokuussa Rääkkylän kirkossa, Kirkkotie 5, ja talvisaikaan pääosin kylän kappelilla, Saviniementie 4.

Ajankohtaisia ohjeita seurakuntalaisille

Kirkollisista toimituksista voi sopia soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla kirkkoherranvirastoon p. 045 111 9555, kiteen.seurakunta@evl.fi.

Diakoniatyön vastaanotto toimii ensisijaisesti puhelimitse.

Kiteellä ja Kesälahdella: ma klo 9.00 – 11.00, ti ja to klo 9.00 -10.00. Jos asiasi vaatii toimistolla käyntiä, otathan ensin yhteyttä p. 040 739 1931, sanna.stainer@evl.fi

Rääkkylässä: ke klo 10.00 – 12.00 p. 050 467 0375, satu.kinnunen@evl.fi

Jos haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivuston yhteydenottolomakkeella. Työntekijät ovat tavoitettavissa myös puhelimitse.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa, vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun https://kirkonkeskusteluapua.fi/

Pidä yhteyttä ystäviisi. Lähimmäisenrakkaus toteutuu arkisin teoin ja sanoin.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme tietoja tilanteen mukaan.  Seuraa ilmoittelua kotisivulta, seurakunnan facebook –sivuilta ja kirkollisista ilmoituksista.

RÄÄKKYLÄN

KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kappeliseurakunnan toimisto on muuttanut

Rääkkylän Osuuspankin taloon, Kinnulantie 3, käynti takakautta

avoinna:  keskiviikkona klo 10 - 12

Toimistoasiointi koronan aikana mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse, emme kättele.

(seurakuntamestari Ilpo Hirvonen puh. 050 520 4160; hautapaikka-asiat, toimitusvaraukset, papin ja diakonin päivystys)

Hautainhoitosopimusasioissa soitto suoraan Päivi Koposelle puh. 040 562 2612

Muina aikoina palvelee Kiteen kirkkoherranvirasto  (virkatodistustilaukset, toimitusvaraukset ym.). Avoinna ma - to klo 9 - 12, puh. 045 1119555.

• Rääkkylän seurakunnan suruadresseja on myytävänä seurakuntatoimistossa ja Kiteen kirkkoherranvirastossa
Tervetuloa
Kappeliseurakunnan väki toivottaa sinulle Voimia ja Jumalan Siunausta. Ota tarvittaessa yhteyttä!