Rääkkylän kappeliseurakunta

Lämpimästi tervetuloa Rääkkylän kappeliseurakunnan sivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa kappeliseurakunnasta.

Jumalanpalvelukset pidetään talvisaikaan pääosin kylän kappelilla, Saviniementie 4, ja kesä-, heinä- ja elokuussa Rääkkylän kirkossa, Kirkkotie 5. Korona-aikana joitakin tilaisuuksia pidetään kirkossa myös talvisaikaan riittävien turvavälien takaamiseksi.

Koronainfo

Noudatamme toiminnassamme alueellamme voimassa olevia, koronavirustilanteesta johtuvia rajoituksia ja suosituksia. Tilaisuuksiin tulee osallistua vain terveenä ja niissä tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja turvavälejä. Suosittelemme maskien käyttöä kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa. Jos sinulla ei ole omaa maskia, niitä on saatavilla eteistiloista.

Koronatilanteen muuttuessa muutokset tilaisuuksien toteuttamistavoissa tai tilaisuuksien peruminen on mahdollista. Ajantasaisen tiedon seurakunnan toiminnasta löydät seurakunnan nettisivuilta: www.kiteenseurakunta.fi

Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme hyvinvoinnista.

​​​​​​​Kirkollisista toimituksista voi sopia soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla kirkkoherranvirastoon p. 045 111 9555, kiteen.seurakunta@evl.fi.

Kappeliseurakunnan toimisto on

Rääkkylän Osuuspankin talossa, Kinnulantie 3, käynti takakautta

avoinna:  keskiviikkona klo 10 - 12 papin ja diakonin päivystys

Toimistoasiointi korona-aikana mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse.

Seurakuntamestari Ilpo Hirvonen puh. 050 520 4160; hautapaikka-asiat perjantaisin

Hautainhoitosopimusasioissa soitto suoraan Päivi Koposelle puh. 040 562 2612

Diakoniatyön vastaanotto toimii ensisijaisesti puhelimitse.

ke klo 10.00 – 12.00 p. 050 467 0375, satu.kinnunen@evl.fi

Jos haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivuston yhteydenottolomakkeella. Työntekijät ovat tavoitettavissa myös puhelimitse.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa, vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun https://kirkonkeskusteluapua.fi/

Pidä yhteyttä ystäviisi. Lähimmäisenrakkaus toteutuu arkisin teoin ja sanoin.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme tietoja tilanteen mukaan.  Seuraa ilmoittelua kotisivulta, seurakunnan facebook –sivuilta ja kirkollisista ilmoituksista.

Muina aikoina palvelee Kiteen kirkkoherranvirasto  (virkatodistustilaukset, toimitusvaraukset ym.). Avoinna ma - to klo 9 - 12, puh. 045 111 9555.

• Rääkkylän seurakunnan suruadresseja on myytävänä seurakuntatoimistossa ja Kiteen kirkkoherranvirastossa
Tervetuloa
Kappeliseurakunnan väki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi, ota tarvittaessa yhteyttä!