Perhekerhot

Seukkarin perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kerho, joka kokoontuu Kiteen seurakuntakeskuksen liikuntasalissa. Sinne ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset, vauvasta alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Siellä leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään.

Lisäksi on pientä tarjoilua. Perhekerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Liikuntaperhekerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa liikutaan leikkien, laulujen ja lorujen sekä erilaisten liikuntavälineiden kanssa. Se innostaa lapsia jo pienestä pitäen kokemaan liikkumisen iloa ja riemua.

Liikunnallinen osuus kestää noin 45 minuuttia ja sen jälkeen on tarjolla pientä iltapalaa. Liikuntaperhekerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua.

Seukkarin perhekerho alkaa viikolla 12 (eli 24.3.2022 alkaen). Lämpimästi tervetuloa!

Liikuntaperhekerho on vielä tauolla.

Perhekerho Rääkkylän kappeliseurakunnassa:

Rääkkylässä Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10-12 Säteen taskussa (Kinnulantie 3, Rääkkylä)

lasten askartelemia sateenvarjoja ikkunassa
perhemessussa vanhempia ja lapsia. Pieni lapsi juoksee iloisena vanhemman luokse.