Kiteen seurakuntakeskus

Kappelintie 4 , 82500 Kitee

Kiteen seurakuntakeskus kesäasussa

Seurakuntakeskus sijaitsee Kiteen keskustassa Palomäen kaupunginosassa. Vuonna 1975 valmistunut ja 28.9.1975 käyttöön vihittyä seurakuntakeskusta on laajennettu vuonna 1982 sekä remontoitu vuonna 2007. Seurakuntakeskus palvelee seurakuntalaisia monipuolisesti. Seurakuntakeskuksen eri tiloja voidaan muunnella eri tarkoituksiin sopiviksi.

• Sali

• Muunneltavissa eri tarkoituksiin, esimerkiksi erilaiset liikuntamuodot, muistotilaisuudet, syntymäpäivät ja konsertit.

• Istumapaikkoja n. 200 henkilölle.

Kiteen seurakuntakeskuksen sali juhla-asussa.

• Kokoushuone

• Hyödynnettävissä kokouksiin, muistotilaisuuksiin ja kuorojen käyttöön.

• Tilaa n. 30 henkilölle.

Kuva Kiteen seurakuntakeskuksen kokoushuoneesta juhla-asusta.

• Kahvio ja keittiö

• Monipuoliset käyttömahdollisuudet, esimerkiksi muistotilaisuudet, kokoukset, syntymäpäivät ja ryhmien kokoontumiset.
    • Istumapaikkoja n. 60 henkilölle

• Päätyhuoneisto

• Kodinomainen tila monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi kokoukset ja ryhmien kokoontumiset.

Seurakuntakeskuksen tiloja käytetään pääasiallisesti ja ensisijaisesti seurakunnan omiin tarkoituksiin. Tilat ovat vuokrattavissa ulkopuolisille, mikäli ne ovat seurakunnan käytöstä vapaana.

Tilojen vuokraamista hoitaa KirkkoherranvirastoLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntakeskuksessa toimii Pitopalvelu Servetti Ky, p. 050 584 4014 Anja-Riitta Vaittinen

Kappelintie 4, 82500 Kitee

Seukkarin perhekerho