Kiteen seurakuntatoimiston avoin ovi

Kiteen seurakuntatoimisto

Kappelintie 4, 82500 Kitee. Seurakuntatoimistossa hoidetaan myös Kesälahden ja Rääkkylän kappeliseurakuntien varausasiat

• Toimitusten varaukset (Ristiäiset, häät ja hautajaiset. Ristiäisasioissa voit olla myös suoraan yhteydessä pappeihin.)
  • Seurakunnan tilojen varaukset
  • laskutus
  • kirkolliset ilmoitukset
  • Seurakuntatoimistossa on myytävänä Kiteen, Kesälahden ja Rääkkylän seurakunnan suruadresseja
  • Seurakunnan jäsenrekisteriin liittyvät asiat mm. avioliiton esteiden tutkinta, rekisteröintiasiat 1.1.2021 Kuopion aluekeskusrekisteristä
  • Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset saa Kiteen, Kesälahden ja Rääkkylän osalta 1.1.2021 Kuopion aluekeskusrekisteristä puh. 040 484 8225
  • Sukuselvitysmuotoiset virkatodistukset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella, kun vainaja on kuollut Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsenenä tai ollut viimeksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin. Todistus kattaa kaikki Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien tiedot 15:sta ikävuodesta alkaen. HUOM! Sukuselvitykseen kuuluvista kirkon jäsenistä ei tarvitse tilata erikseen ns. elää-todistuksia, vaan sukuselvitys kattaa myös nämä tiedot. Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat näet seuraavan linkin kautta.

Virkatodistustilaus

Seurakunnan laskutusosoite 11.10.2021 alkaen

Verkkolaskuosoitetiedot:

Verkkolaskuoperaattori: CGI

Välittäjätunnus: 003703575029

Ostolaskujen vastaanottajan nimi: Kiteen seurakunta

Verkkolaskuosoite: 003701689102

Sähköpostiosoite laskuillekkr.pl5018@xbs-salo.com

Paperilaskujen osoite:

Kirkon Palvelukeskus/
Kiteen seurakunta
02066 DOCUSCAN

Huomioittehan, että laskutusosoiteeseen saa lähettää vain laskuja, eikä sitä voi käyttää tavaran toimitukseen tai mainontaan. Laskun liitteitä ei välitetä eteenpäin.

Laskut tulee aina lähettää ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia.

Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.

Lisätietoja taloussihteeriltä liisa.hamalainen@evl.fi tai 045 125 2770.

KITEEN JA KESÄLAHDEN SEURAKUNTATOIMISTO, Kappelintie 4, Kitee

Avoinna: ma - to klo 9-12

RÄÄKKYLÄN seurakuntatoimisto, Kinnulantie 5

avoinna keskiviikkona klo 10 - 12 (toimitusvaraukset, hautapaikka-asiat), muuna aikana palvelee

Kiteen seurakuntatoimisto

toimitus- ja tilavaraukset, ym

avoinna  ma - to 9 - 12

Pappien päivystys

seurakuntakeskuksessa ma-to 9-11 (Kappelintie 4)

• Markku Komulainen ma – ke puh. 050 569 5656
  • Kirsi Hukka to puh. 050 303 8007

Kesälahden seurakuntatoimistossa (Kirkkotie 11)

• Leena-Susanna Mikkonen to puh. 050 303 8005

Rääkkylän seurakuntatoimistossa (Kinnulantie 5)

• Heli Kinisjärvi tavattavissa sopimuksen mukaan puh. 050 409 0778

Seurakuntasihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut Viestintäpalvelut
Seurakuntatoimisto
82500 KITEE

Toimitusten varaukset, tilojen varaukset, laskutus, kirkolliset ilmoitukset.