Kiteen seurakuntatoimiston avoin ovi

Kiteen seurakuntatoimisto

Kappelintie 4, 82500 Kitee. Seurakuntatoimistossa hoidetaan myös Kesälahden ja Rääkkylän kappeliseurakuntien varausasiat

• Toimitusten varaukset (Ristiäiset, häät ja hautajaiset. Ristiäisasioissa voit olla myös suoraan yhteydessä pappeihin.)
  • Seurakunnan tilojen varaukset
  • laskutus
  • kirkolliset ilmoitukset
  • Seurakuntatoimistossa on myytävänä Kiteen, Kesälahden ja Rääkkylän seurakunnan suruadresseja
  • Seurakunnan jäsenrekisteriin liittyvät asiat mm. avioliiton esteiden tutkinta, rekisteröintiasiat 1.1.2021 Kuopion aluekeskusrekisteristä
  • Virkatodistukset, sukuselvitykset ja sukututkimukset saa Kiteen, Kesälahden ja Rääkkylän osalta 1.1.2021 Kuopion aluekeskusrekisteristä puh. 040 484 8225
  • Sukuselvitysmuotoiset virkatodistukset perunkirjoitusta varten saa nyt yhdellä tilauksella, kun vainaja on kuollut Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvan seurakunnan jäsenenä tai ollut viimeksi jäsenenä ennen siirtymistä muuhun rekisteriin. Todistus kattaa kaikki Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien tiedot 15:sta ikävuodesta alkaen. HUOM! Sukuselvitykseen kuuluvista kirkon jäsenistä ei tarvitse tilata erikseen ns. elää-todistuksia, vaan sukuselvitys kattaa myös nämä tiedot. Kuopion aluekeskusrekisteriin kuuluvat seurakunnat näet seuraavan linkin kautta.

Virkatodistustilaus

KITEEN JA KESÄLAHDEN SEURAKUNTATOIMISTO, Kappelintie 4, Kitee

Avoinna: ma - to klo 9-12

RÄÄKKYLÄN seurakuntatoimisto, Kinnulantie 5

avoinna keskiviikkona klo 10 - 12 (toimitusvaraukset, hautapaikka-asiat), muuna aikana palvelee

Kiteen seurakuntatoimisto

toimitus- ja tilavaraukset, ym

avoinna  ma - to 9 - 12

Pappien päivystys

seurakuntakeskuksessa ma-to 9-11 (Kappelintie 4)

• Markku Komulainen ma – ke puh. 050 569 5656
  • Kirsi Hukka to puh. 050 303 8007

Kesälahden seurakuntatoimistossa (Kirkkotie 11)

• Leena-Susanna Mikkonen to puh. 050 303 8005

Rääkkylän seurakuntatoimistossa (Kinnulantie 5)

• Eero Kuikanmäki tavattavissa sopimuksen mukaan puh. 050 409 0778

Seurakuntasihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut Viestintäpalvelut
Seurakuntatoimisto
82500 KITEE

Toimitusten varaukset, tilojen varaukset, laskutus, kirkolliset ilmoitukset.