Hautajaiset

"Me katoamme kuin uni aamun tullen, kuin ruoho, joka hetken kukoistaa, joka vielä aamulla viheriöi mutta illaksi kuivuu ja kuihtuu pois. Opeta meille, miten lyhyt on aikamme, että saisimme viisaan sydämen." (Ps.90:5-6,12)

Läheisen ihmisen menetys koskettaa aina. Saatamme kokea hyvin monenlaisia tunteita, surua, ikävää, kipua, pelkoa, kaipausta, vihaa tai hämmennystä. Tunteemme ovat hyvin henkilökohtaisia ja yksilöllisiä. Seurakunta kulkee surussa lähellä sinua, olemme apuna ja tukena hautajaisten suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä. Saatavilla on myös keskusteluapua sekä vertaistukea.

Hautausjärjestelyt voi aloittaa ottamalla yhteyttä joko seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai yksityiseen hautaustoimistoon.

Koronavirusepidemian vuoksi siunaukset toimitetaan haudalla. Läsnä saa olla 10 henkilöä seurakunnan työntekijöiden lisäksi. Työntekijät eivät voi osallistua muistotilaisuuksiin. Muistotilaisuudessa saa olla samoin 10 henkilöä. Yli 70-vuotiaat voivat osallistua oman harkintansa mukaan.

PITOPALVELU SERVETTI Ky:n ajankohtainen tiedote:

Hyvät asiakkaamme! Aloitamme muistotilaisuuksien tarjoiluiden järjestämisen kesäkuun alussa.

Tervetuloa!

Soitelkaa p. 050 584 4014 Anja-Riitta Vaittinen