Aikuistyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Aikuistyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja tempauksista. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Varpasalon seurakuntapiiri

Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13 kodeissa. Kevään 2020 kokoontumiset ovat 15.1, 19.2 ja 11.3.

Piirakkatalkoot

Piirakkatalkoita järjestetään muutaman kerran vuodessa. Seuraavat piirakkatalkoot ovat kappeliseurakunnan alasalissa pe 21.2.2020 klo 7. Tilaukset Satu Kinnunen p. 050-4670375. Hinta 0,60€/kpl. Tervetuloa tekemään piirakoita iloiseen joukkoomme!

Naistenpäivä

Yhteiskristillistä naistenpäivää vietetään vuosittain Marian ilmestyspäivän aikoihin. Kevään 2020 yhteiskristillinen naistenpäivä on peruttu koronavirusepidemian takia.