Kesälahden kappeliseurakunta ¤

Lämpimästi tervetuloa Kesälahden kappeliseurakunnan sivuille. Tule rohkeasti mukaan kappeliseurakunnan toimintaan ja sen erilaisiin tilaisuuksiin ja toimintamuotoihin! Näiltä sivuilta löydät tapahtumavinkkejä ja infoa siitä, millaisilla erilaisilla tavoilla seurakunta on mukana kesälahtelaisten elämässä.

KESÄLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kirkkoherranviraston palvelut Kiteen kirkkoherranvirastossa, Kappelintie 4 Kitee, puh. 045 111 9555, kiteen.seurakunta@evl.fi:

• Virkatodistukset

• Sukuselvitykset ja sukututkimus

• Tilaisuusvaraukset (ristiäiset, häät, hautajaiset yms.)

• Seurakunnan tilojen varaukset

• Seurakunnan jäsenrekisteriin liittyvät asiat mm. avioliiton esteiden tutkinta, rekisteröintiasiat)

• Kesälahden seurakunnan suruadresseja on myytävänä kirkkoherranvirastossa

Pappi Leena-Susanna 050-303 8005. Voit varata tarvittaessa tapaamisajan (työpäivät pääsääntöisesti ke-su)

Kanttori Kaisamarja 050-303 8004, työpäivät pääsääntöisesti ke-su.

Diakonin avoin päivystys torstaisin klo 10.00 - 12.00, kappeliseurakunnan toimistolla (Kirkkotie 11). Muina aikoina ajanvarauksella, puh. 050-303 8003.

kirkkomuusikko
Kirkkotie 11