Kiteen seurakunnan nimikkolähetit

Janetta Vettenranta, Lähi-Itä,  Suomen Lähetysseura

Janetta Vettenranta toimii Lähi-Idän kirkollisen työn alueellisen koordinaattorina. Janetta on mukana kehittämässä Lähetyseuran työtä, jonka tavoitteena on lastenoikeuksien vahvistaminen konfliktien keskellä ja jälleen rakentamisen vaiheessa. Hän työskentelee paikallisissa verkostoissa vahvistaen Lähi-Idän kirkkojen yhteistyötä lastenoikeuksien osalta.

Ilkka ja Satu Koivisto, Bangkok Thaimaa, Suomen Lähetysseura

Ilkka on Suomen Lähetysseuran tiedottaja Kaakkois-Aasiassa, Mekong-joen alueella. Hän on koulutukseltaan psykologi ja teologi.  Satu toimii diakoniatyössä tukien paikallisia seurakuntia diakoniatyön kehittämisessä tuoden esiin eritytisesti lastensuojelun näkökulmia.

Koivistojen blogi:  https://thaimaanrajalla.fi/

Nimikkolähettiperhe, Kaukasia, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä

Perhe on tällä hetkellä kotimaanjaksolla Suomessa.

Nimikkolähetti, Etu-Aasia, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Nimikkolähetti on tällä hetkellä kotimaanjaksolla Suomessa.

.
"Menkää, seuraavathan teitä siunaukset ystäväin. Rukouksin mukananne hekin ovat työssä näin." virsi 426:3