Kiteen seurakunnan nimikkolähetit

Janetta Vettenranta, Lähi-Itä,  Suomen Lähetysseura

Janetta Vettenranta toimii Lähi-Idän kirkollisen työn alueellisen koordinaattorina. Janetta on mukana kehittämässä Lähetyseuran työtä, jonka tavoitteena on lastenoikeuksien vahvistaminen konfliktien keskellä ja jälleen rakentamisen vaiheessa. Hän työskentelee paikallisissa verkostoissa vahvistaen Lähi-Idän kirkkojen yhteistyötä lastenoikeuksien osalta.

Ilkka ja Satu Koivisto, Bangkok Thaimaa, Suomen Lähetysseura

Ilkka on Suomen Lähetysseuran tiedottaja Kaakkois-Aasiassa, Mekong-joen alueella. Hän on koulutukseltaan psykologi ja teologi.  Satu toimii diakoniatyössä tukien paikallisia seurakuntia diakoniatyön kehittämisessä tuoden esiin eritytisesti lastensuojelun näkökulmia.

Koivistojen blogi:  https://thaimaanrajalla.fi/

Nimikkolähettiperhe, Kaukasia, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä

Perhe on tällä hetkellä kotimaanjaksolla Suomessa.

Anu,Itä-Eurooppa,  Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Sosionomi ja kirkon nuorisotyönohjaaja Anu on valmistautumassa uudelle työkaudelle Itä-Euroopan muslimialueelle. Aiemmin hän on työskennellyt Etu-Aasiassa muslimityössä. Uutta työkautta suunnitellaan alkavaksi vuoden 2020 alussa.

Anu on suuntaamassa alueelle, jossa suurin osa väestöstä on muslimeita ja jossa on vain vähän kristillistä todistusta. Kielikoulun jälkeen hän tulee toimimaan kansainvälisen yhteistyöjärjestön työyhteydessä mm. Pro life -työssä, jossa tuetaan raskaana olevia naisia sekä naisia, joille on tehty lukuisia abortteja. Työn pääpaino tulee olemaan tavoittavassa työssä ja opetuslapseuttamisessa.

.
"Menkää, seuraavathan teitä siunaukset ystäväin. Rukouksin mukananne hekin ovat työssä näin." virsi 426:3