Aikuistyö Kesälahden kappeliseurakunnassa

Aikuistyö Kesälahden kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja tempauksista. Näistä löydät lisää tietoa alempana. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Kappelin Kuppila

Kaikille avoin maksuton aamupala Kesälahden Osuuspankin kerhohuoneella joka toinen keskiviikkoaamu klo 9-11.

Klo 9 lyhyt aamuhartaus, jonka jälkeen mahdollisuus nauttia aamupalasta hetki tai kaksi tai pidempään. Samalla tarjolla juttuseuraa :)

Kevätkauden Kuppilapäivät :

8.3., 22.3., 5.4., 19.4., 3.5. ja 17.5.2017

Naisten Raamattu- ja rukouspiiri

Kokoonnumme pääsääntöisesti joka toinen keskiviikko seurakuntasalissa klo 18.00

TERVETULOA LUKEMAAN RAAMATTUA JA RUKOILEMAAN YHDESSÄ!

Lähetyspiirit

Lähetyspiirejä järjestetään voimien mukaan Hummovaarassa ja kirkonkylällä. Lisäksi kirkonkylän alueella toimii noin kerran kuukaudessa kokoontuva Medialähetyspiiri.

Miesten illat

Yhteiskristillisiä miesten iltoja järjestetään ajoittain.

Kevään tapahtumista kannattaa muistaa ainakin seuraavat:

su 12.3. Kansanlähetyksen kirkkopyhä: klo 13.00 messu kirkossa, kirkkokahvit ja päivätilaisuus seurakuntasalissa, mukana Gerson Mgaya

su 26.3. Suomen Raamattuopiston kirkkopyhä: klo 10.00 messu kirkossa, saarna Pentti Waris, kirkkokahvit ja päivätilaisuus seurakuntasalissa

su 21.5. Vanhemman väen kirkkopyhä: Kaatuneitten muistopäivän messu ja seppeleiden lasku sankarihaudoille, juhla seurakuntasalissa

Kesäaikana seurakunnan tapahtumia järjestetään myös Hellaniemen leirikeskuksessa. Siellä, kokkoniemen päässä, edelleen seisoo vanha ristinpuu.

"Sama vanha ristinpuu,

kaiken ylle kaareutuu,

risti vain, ei kestä mikään muu.

Ei ole muuta pysyvää,

jälkemmekin häviää,

risti vain jäljelle jää." (Pekka Simojoki)