Aikuistyö Kesälahden kappeliseurakunnassa

Aikuistyö Kesälahden kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja tempauksista. Näistä löydät lisää tietoa alempana. Tule rohkeasti mukaan toimintaan!

Kappelin Kuppila

Kaikille avoin maksuton aamupala Kesälahden Osuuspankin kerhohuoneella joka toinen keskiviikkoaamu klo 9-11.

Klo 9 lyhyt aamuhartaus, jonka jälkeen mahdollisuus nauttia aamupalasta hetki tai kaksi tai pidempään. Samalla tarjolla juttuseuraa :)

Kevätkauden Kuppilapäivät :

7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4., 19.4., 2.5., 16.5 ja 30.5.2018

Naisten Raamattu- ja rukouspiiri

Kokoontumisista ilmoitetaan seurakunnallisissa ilmoituksissa.

Lähetyspiirit

Lähetyspiirejä järjestetään voimien mukaan. Lisäksi kirkonkylän alueella toimii noin kerran kuukaudessa kokoontuva Medialähetyspiiri.

Miesten illat

Yhteiskristillisiä miesten iltoja järjestetään ajoittain.

Kevään tapahtumista kannattaa muistaa ainakin seuraavat:

Laskiaissunnuntai 11.2. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa, klo 11 laskiaisrokka ja laskiaispullakahvit seurakuntasalissa lähetyksen hyväksi. Klo 18 Raamattuopiston ilta Petri Kortelahti, Jari Niva ja Jouko Puhakka.

27.2., 13.3. ja 10.4. klo 18 Raamattuopiston ilta seurakuntasalissa.

su 20.5. Vanhemman väen kirkkopyhä: Kaatuneitten muistopäivän messu ja seppeleiden lasku sankarihaudoille, juhla seurakuntasalissa

Kesäaikana seurakunnan tapahtumia järjestetään myös Hellaniemen leirikeskuksessa. Siellä, kokkoniemen päässä, edelleen seisoo vanha ristinpuu.

"Sama vanha ristinpuu,

kaiken ylle kaareutuu,

risti vain, ei kestä mikään muu.

Ei ole muuta pysyvää,

jälkemmekin häviää,

risti vain jäljelle jää." (Pekka Simojoki)