Kiteen seurakuntakeskus

Kappelintie 4, 82500 Kitee

Kiteen seurakuntakeskus

Seurakuntakeskus sijaitsee Kiteen keskustassa Palomäen kaupunginosassa. Vuonna 1975 valmistunut ja 28.9.1975 käyttöön vihittyä seurakuntakeskusta on laajennettu vuonna 1982 sekä remontoitu vuonna 2007. Seurakuntakeskus palvelee seurakuntalaisia monipuolisesti. Seurakuntakeskuksen eri tiloja voidaan muunnella eri tarkoituksiin sopiviksi.

• Sali

• Muunneltavissa eri tarkoituksiin, esimerkiksi erilaiset liikuntamuodot, muistotilaisuudet, syntymäpäivät ja konsertit.

• Istumapaikkoja n. 200 henkilölle.

• Kokoushuone

• Hyödynnettävissä kokouksiin, muistotilaisuuksiin ja kuorojen käyttöön.

• Tilaa n. 30 henkilölle.

• Kahvio ja keittiö

• Monipuoliset käyttömahdollisuudet, esimerkiksi muistotilaisuudet, kokoukset, syntymäpäivät ja ryhmien kokoontumiset.
    • Istumapaikkoja n. 60 henkilölle

• Päätyhuoneisto

• Kodinomainen tila monenlaiseen käyttöön, esimerkiksi kokoukset ja ryhmien kokoontumiset.

Seurakuntakeskuksen tiloja käytetään pääasiallisesti ja ensisijaisesti seurakunnan omiin tarkoituksiin. Tilat ovat vuokrattavissa ulkopuolisille, mikäli ne ovat seurakunnan käytöstä vapaana.

Tilojen vuokraamista hoitaa Kirkkoherranvirasto.

Hinnasto

Seurakuntakeskuksessa toimii pitopalvelu Servetti.

Kappelintie 4, 82500 Kitee

Gospel-jumppa

Uuksulainen.

Kappelintie 4, 82500 Kitee

Alakoululaisten futsalkerho

Kerhossa pelaillaan ”salifutista” ilman kilpailullisia tavoitteita.