Kesälahden kappeliseurakunta ¤

Lämpimästi tervetuloa Kesälahden kappeliseurakunnan sivuille. Tule rohkeasti mukaan kappeliseurakunnan toimintaan ja sen erilaisiin tilaisuuksiin ja toimintamuotoihin! Näiltä sivuilta löydät tapahtumavinkkejä ja infoa siitä, millaisilla erilaisilla tavoilla seurakunta on mukana kesälahtelaisten elämässä.

KESÄLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kappeliseurakunnan toimisto

(Kirkkotie 11, 59800 Kesälahti)

Puh. 0400-183509

avoinna  torstaina 29.3., perjantaina 6.4. klo 9 - 13, perjantaina 13.4. toimisto on suljettu, puhelinasiointi  ma - pe 9 - 14

Kappeliseurakunnan toimiston palvelut:

• Virkatodistukset

• Sukuselvitykset ja sukututkimus (Kesälahden kirkonkirjat)

• Tilaisuusvaraukset (ristiäiset, häät, hautajaiset yms.)

• Seurakunnan tilojen varaukset

• Seurakunnan jäsenrekisteriin liittyvät asiat mm. avioliiton esteiden tutkinta, rekisteröintiasiat)

• Kesälahden seurakunnan suruadresseja on myytävänä seurakuntatoimistossa ja Kiteen kirkkoherranvirastossa

Pappi Leena-Susanna 050-303 8005. Voit varata tarvittaessa tapaamisajan (työpäivät pääsääntöisesti ke-su)

Kanttori Kaisamarja 050-303 8004, työpäivät pääsääntöisesti ke-su.

Diakoni Pia 050-303 8003, työpäivät pääsääntöisesti ke-pe. Voit varata tarvittaessa tapaamisajan.

Diakonin avoin päivystys ilman ajanvarausta  torstaisin klo 9-11 kappeliseurakunnan toimistolla (Kirkkotie 11)

Taloussihteeri
Keskusrekisteri