Kesälahden kappeliseurakunta ¤

Lämpimästi tervetuloa Kesälahden kappeliseurakunnan sivuille. Tule rohkeasti mukaan kappeliseurakunnan toimintaan ja sen erilaisiin tilaisuuksiin ja toimintamuotoihin! Näiltä sivuilta löydät tapahtumavinkkejä ja infoa siitä, millaisilla erilaisilla tavoilla seurakunta on mukana kesälahtelaisten elämässä.

KESÄLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kirkkoherranviraston palvelut Kiteen kirkkoherranvirastossa, Kappelintie 4 Kitee, puh. 045 111 9555, kiteen.seurakunta@evl.fi:

• Virkatodistukset

• Sukuselvitykset ja sukututkimus

• Tilaisuusvaraukset (ristiäiset, häät, hautajaiset yms.)

• Seurakunnan tilojen varaukset

• Seurakunnan jäsenrekisteriin liittyvät asiat mm. avioliiton esteiden tutkinta, rekisteröintiasiat)

• Kesälahden seurakunnan suruadresseja on myytävänä kirkolla.

Pappi Leena-Susanna 050-303 8005. Voit varata tarvittaessa tapaamisajan (työpäivät pääsääntöisesti ke-su)

Papin päivystys kirkossa torstaisin klo 9-11 (käynti kirkon pääovista). Mahdollisuus hiljentyä kirkossa tai jutella, varata tiloja ja toimituksia, ostaa suruadresseja jne.

Kanttori Kaisamarja 050-303 8004, työpäivät pääsääntöisesti ke-su.

Diakoniatyön päivystys torstaisin kirkolla (käynti sakastin ovesta) klo 9-11.

Hautausmaan toimisto avoinna Kesälahden kirkolla (käynti srk-salin ovista) perjantaisin klo 9-11.

Kappalainen
59800 KESÄLAHTI
Diakonian viranhaltija
82500 KITEE
kirkkomuusikko
59800 Kesälahti
Seurakuntamestari
Kiinteistöpalvelut
Kesälahden kirkko
59800 Kesälahti

Työpäivät pääsääntöisesti to, la ja su.

Kesälahti vanha kirkko
Kesälahden vanha kirkko