Kehitysvammatyö

Diakoniatyössä järjestetään vuosittain kehitysvammaisille leiripäivä Kiteen seurakuntakeskuksella. Rääkkyläläiset kehitysvammaiset viettävät leiripäivää Hietajärvellä.

Seurakunnan työntekijät vierailevat säännöllisesti Palokin toimintakeskuksella sekä Kastehelmikodissa hartaushetkiä pitämässä. Rääkkylän Viherlaaksossa on kehitysvammaisten pyhäkoulu kerran kuukaudessa.

Näkövammaisten kerho

Näkövammaisten kerho kokoontuu vuorokuukausin Rääkkylässä, Tohmajärvellä ja Kiteellä. Näkövammaisten kerhossa on vapaaehtoisena ohjaajana Anja Tuhkanen. Teemme yhteistyötä Pohjois-Karjalan Näkövammaiset ry:n kanssa.

Romanit

Diakoniatyössä kohtaamme romaneja kotikäynneillä, asiakasvastaanotolla, yhteisessä joulujuhlassa ja leiritoiminnassa.

Omaishoitajien retki kesällä 2015 tehtiin Valamon luostariin.

Omaishoitajat

Omaishoitajien ryhmä kokoontuu kuukausittain Kiteellä. Omaishoitajien kanssa teemme yhteistyötä Keski-Karjalan Omaishoitajat ry:n kanssa. Vuosittaiseen toimintaan kuuluu myös leiripäivä tai retki. SiunSoten järjestämä omaishoidon asiakasraati kokoontuu Kiteen seurakuntakeskuksella muutaman kerran vuodessa.

Diakonian viranhaltija
virkavapaalla