Päiväkerhot Kiteellä

Päiväkerho on 3 - 5-vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Päiväkerhossa käsitellään kristillisiä asioita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana täyttää tai on täyttänyt kolme vuotta.

UUTUUS! Kiteellä Luontopäiväkerho on ulkona kokoontuva kerho. Se on tarkoitettu vv. 2014 - 2016 syntyneille lapsille. Luontopäiväkerhossa tutkitaan lähimetsää eri vuodenaikoina ja seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia. Kirkkovuoden tapahtumat ja Raamatun kertomukset kuuluvat myös kerhon ohjelmaan. Luontopäiväkerhon tavoitteet ovat pääasiassa samat kuin tavallisessa päiväkerhossa. Lisäksi tavoitteena on lapsen luontosuhteen vahvistaminen ja mukavien luontokokemusten saaminen.

Syksyn 2020 päiväkerhot alkavat Kiteellä viikolla 36 (31.8.alkaen) ja ne kokoontuvat seurakuntakeskuksessa (Kappelintie 4):

• v. 2017 syntyneet maanantaisin klo 9 - 11
  • vv. 2015 - 2016 syntyneet maanantaisin klo 13 - 16  ja keskiviikkoisin klo 9 - 12
  • UUTUUS! Luontopäiväkerho
    • vv. 2014 - 2016 syntyneet torstaisin klo 13.30 - 16

Päiväkerhot ovat maksullisia. Lukukausimaksut ovat seuraavat:

• 3v päiväkerho 18 e (sisarukset 14 e)
  • 4v. ja 5v. päiväkerho 40 e (sisarukset 36 e)
  • Luontopäiväkerho 20 e (sisarukset 16 e)

Kaikissa päiväkerhoissa on vielä tilaa, joten lapsen voi ilmoittaa kerhoon puhelimitse alla olevaan numeroon.

Tiedustelut Teija Puustinen, puh. 040 7391 886

Päiväkerho Rääkkylässä

Rääkkylässä 3-5 -vuotiaiden päiväkerho kokoontuu maanantaisin klo 9-11 Osuuspankin yläkerrassa. Monipuolinen päiväkerho-ohjelma kehittää useita lapsen persoonallisuuden osa-alueita. Kerhon hartaushetkissä käsitellään lapsilähtöisesti kirkkovuoden teemoja. Lisäksi kerhokerta sisältää vaihtelevasti laululeikkejä, käden työtä (mm. askartelua, maalausta, muovailua), vapaata ja ohjattua leikkiä ja satuhetkiä. Päiväkerhon lukukausimaksu on 18 e (sisarukset 14 e).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Mariitta Saarinen, puh. 050 467 0374.

Tervetuloa kerhoon!
lapsia ja kerhonojaaja kerhossa pöydän ympärillä eväillä