Perhekerhot

Seukkarin perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kerho, joka toimii Kiteen seurakuntakeskuksella lapsityön tiloissa. Sinne ovat tervetulleita alle kouluikäiset lapset, vauvasta alkaen, oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin. Siellä leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja hiljennytään.

Lisäksi on pientä tarjoilua. Perhekerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Liikuntaperhekerho on pienten lasten ja aikuisten yhteinen kerho, jossa liikutaan leikkien, laulujen ja lorujen sekä erilaisten liikuntavälineiden kanssa. Se innostaa lapsia jo pienestä pitäen kokemaan liikkumisen iloa ja riemua.

Liikunnallinen osuus kestää noin 45 minuuttia ja sen jälkeen on tarjolla pientä iltapalaa. Liikuntaperhekerho on maksuton ja siihen ei tarvitse ilmoittautua.

Liikuntaperhekerhossa olemme mahdollisimman monella kerralla ulkona, jos sää vain sallii.

Nähdään perhekerhoissa!

• Seukkarin perhekerho (Kappelintie 4, Kitee) torstaisin klo 9.30 - 11
  • Liikuntaperhekerho (Kappelintie 4, Kitee) tiistaisin klo 17.30 - 18.45

Perhekerhot kappeliseurakunnissa:

Kesälahdella Kolmen polven perhekerho kokoontuu joka toinen torstai, vuorotellen Kesälahden seurakuntasalin alakerrassa Enkelinpesässä (Taipaleentie 9, Kesälahti) ja Hummovaaran kylätalolla (Ihalanraitti 4, Hummovaara).

Rääkkylässä Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10-12 Osuuspankin yläkerrassa (Kinnulantie 3, Rääkkylä)

lasten askartelemia sateenvarjoja ikkunassa
perhemessussa vanhempia ja lapsia. Pieni lapsi juoksee iloisena vanhemman luokse.