Kiteen seurakunnan nimikkolähetit

Janetta Vettenranta, Lähi-Itä,  Suomen Lähetysseura

Janetta Vettenranta toimii Lähi-Idän kirkollisen työn alueellisen koordinaattorina. Janetta on mukana kehittämässä Lähetyseuran työtä, jonka tavoitteena on lastenoikeuksien vahvistaminen konfliktien keskellä ja jälleen rakentamisen vaiheessa. Hän työskentelee paikallisissa verkostoissa vahvistaen Lähi-Idän kirkkojen yhteistyötä lastenoikeuksien osalta.

Nimikkolähetit, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä

Pariskunta on tällä hetkellä kotimaanjaksolla Suomessa ja valmistautuu lähemään uudelle työkaudelle Etu-Aasiaan tänä keväänä.

Anu,Itä-Eurooppa,  Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Sosionomi (AMK)ja kirkon nuorisotyönohjaaja Anu lähti alkuvuodesta 2020 muslimityöhön Itä-Eurooppaan. Anun työ on tavoittavaa työtä ja opetuslapseuttamista erityisesti naisten parissa.

Anu toimii kansainvälisen yhteistyöjärjestön työyhteydessä mm. Pro life -työssä, jossa tuetaan raskaana olevia naisia sekä naisia, joille on tehty lukuisia abortteja.

Maapallokynttelikkö, jossa keskellä isompi kynttilä ja sivuilla rukouskynttilöitä
"Menkää, seuraavathan teitä siunaukset ystäväin. Rukouksin mukananne hekin ovat työssä näin." virsi 426:3