Perheiden kesäretki Maatilamatkailu Saarilaan Polvijärvelle

la 15.6. klo 9.00
Kuvan alareunassa kuvia Saarilan eläimistä. Lisäksi kuvassa on piirretty perhonen ja aurinko. Kuvan tekstissä sanotaan. Perheiden kesäretki Maatilamatkailu Saarilaan Polvijärvelle la 15.6.2024. Bussikuljetuksen aikataulu: Kesälahden kirkko, Taipaleentie 9 klo 8.15. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 klo 9.00. Rääkkylän seurakuntatoimisto, Kinnulantie 5 klo 9.45. Saarilasta lähdemme kotimatkalle klo 14.30. Retkelle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 45 retkeläistä. Retken hinta 10 e/ aikuinen ja  5 e/ 1-5-vuotias lapsi. Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen nettisivujen kautta to 6.6. mennessä. Ei jälki-ilmoittautumisia. kiteenseurakunta>Tule mukaan>Ilmoittautumiset. Lue lisätietoja retkestä ilmoittautumislomakkeesta. Tule mukaan viettämään mukavaa retkipäivää!

Tule mukaan viettämään mukavaa retkipäivää!

Perheiden kesäretki Maatilamatkailu Saarilaan Polvijärvelle la 15.6.2024. Bussikuljetuksen aikataulu: Kesälahden kirkko, Taipaleentie 9 klo 8.15. Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 klo 9.00. Rääkkylän seurakuntatoimisto, Kinnulantie 5 klo 9.45. Saarilasta lähdemme kotimatkalle klo 14.30. Retkelle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä 45 retkeläistä. Retken hinta 10 e/ aikuinen ja 5 e/ 1-5-vuotias lapsi. Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoittautuminen to 6.6. mennessä nettisivujen kautta. Ei jälki-ilmoittautumisia. Lue lisätietoja retkestä ilmoittautumislomakkeesta. Tule mukaan viettämään mukavaa retkipäivää!
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille