Perheiden kesäkerho

to 13.6. klo 9.00 – 12.00
Kuvan tausta on vaaleanpunainen ja siinä on piirrettyjä kukkia, perhosia, leppäkerttu ja ampiainen. Tekstissä sanotaan: Perheiden kesäkerho 6.-27.6.2024 tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 seurakuntakeskuksen takapihalla. Hyvin huonolla säällä (esim. kova vesisade tai ukkonen), olemme sisällä päiväkerhotiloissa. Perheiden kesäkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Tarjolla mehua, kahvia, teetä ja keksejä. Lisäksi voit ottaa omia eväitä mukaan. Tervetuloa leikkimään ja viettämään mukavia aamupäiviä!

Kiteen seurakuntakeskus

Tervetuloa perheiden kesäkerhoon!

Perheiden kesäkerho kokoontuu seurakuntakeskuksen takapihalla. Hyvin huonolla säällä (esim. kova vesisade tai ukkonen), olemme sisällä päiväkerhotiloissa. Perheiden kesäkerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho. Tarjolla mehua, kahvia, teetä ja keksejä. Lisäksi voit ottaa omia eväitä mukaan. Tervetuloa leikkimään ja viettämään mukavia aamupäiviä!

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille