Juutalainen perimätieto ja Raamattu -vuosikurssi alkaa

Juutalainen perimätieto ja Raamattu -vuosikurssi alkaa

Kiteen seurakuntakeskus

Hermann Aistrich

Oletko kiinnostunut juutalaisesta perimätiedosta?

Kurssi perustuu Raamatun ohella Friedrich Weinrebin saksankielisten kirjojen ja äänitteiden tuntemukseen. Muinaisjuutalainen perimätieto on osoittautunut hyvin hyödylliseksi Raamatun lukemiseen ja ymmärtämiseen ja se paljastaa Raamatun sanoman sisäisen rakenteen ja Sanan voima ja syvempi merkitys korostuvat.

Juutalainen filosofi Friedrich Weinreb (1910 Lviv – 1988 Zürich) teki kirjailijana ja kertojana laajan elämäntyön, jossa muodostuu kytköksiä Raamatun ajan maailman- ja ihmiskuvan ja nykyaikaisen elämänkatsomuksen välille.
Häneltä ilmestyi elämänsä aikana yli 50 juutalaisten perimätiedosta ja juutalaisuudesta kertovaa julkaisua.
Weinrebin kirjallisuutta ei ole saatavissa suomeksi, ja se on Suomessa vielä tuntematonta.

Kurssi kestää noin vuoden ja pidetään maanantiasin. Kurssi ja kurssimateriaali ovat maksuttomia, mutta kurssi vaatii osallistujalta kiinnostusta Raamattuun. Tilaisuudet pidetään kristillisessä hengessä.

Ensimmäisellä kerralla kerrotaan kurssin sisällöstä ja voit sen jälkeen päättää, haluatko jatkaa kurssia.

Kevätkauden kurssipäivät: 7.1, 14.1, 21.1, 28.1, 4.2, 11.2, 18.2, 25.2, 11.3, 18.3, 25.3, 1.4, 8.4, 15.4, 29.4.

Tiedustelut 044-5255332 tai haistrich@hotmail.com

Kesälahden kirkko