Rääkkylän kappeliseurakunta

Lämpimästi tervetuloa Rääkkylän kappeliseurakunnan sivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa kappeliseurakunnasta. Kutsumme sinua lämpimästi mukaan kappeliseurakunnan elämään ja toimintaan.

Jumalanpalvelukset pidetään kesäaikaan kirkossa ja talviaikaan siunauskappelissa.

Kirkko avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten 17.6. - 9.8.2019 ma -pe klo 9.00 - 15.00.

KIHAUS-OHJELMAAN  liittyen 6.7. - 7.7.2019:

Kirkon esittelykierros lauantaina 6.7.  klo 11 -12.

Kehtolaulukonsertti kappelissa la 6.7. klo 19, Unilintu duo

Kansanlaulukirkko kirkossa su 7.7.  klo 10.00

Gospel-konsertti kirkossa su 7.7. klo 16

Kesä, Usko ja Ilo. Duo Eini-Annukka ja Matilda Rääkkylän kirkossa sunnuntaina 7.7. 2019 klo 16. Lauluja sydämen riemulla ja taidolla Gospelin hengessä.

Eini-Annukka Perälä on musiikin maisteri ja diplomilaulaja Tohmajärveltä. Keväällä 2019 Eini-Annukka ohjasi Viulunsoittaja katolla -musikaalin ja lauloi Golden roolin. Musikaalia esitettiin täysille saleille Joensuussa, Kiteellä ja Tohmajärvellä. Matilda on Sibelius Akatemian opiskelija Helsingistä ja esiintynyt hyvällä menestyksellä jo varsin paljon.

RÄÄKKYLÄN

KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kappeliseurakunnan toimisto on muuttanut

Rääkkylän Osuuspankin taloon, Kinnulantie 3, käynti takakautta

s.posti: raakkyla.evl@evl.fi

avoinna:  keskiviikkona klo 10 - 12 (hautapaikka-asiat, toimitusvaraukset) Puhelinasiointi (virkatodistustilaukset, toimitusvaraukset ym.) ma - to klo 9 - 14 puh. 0400 183509.

Tilavuokrat löytyvät täältä

Kappalainen tavattavissa toimistossa keskiviikkoisin klo 10 - 12.

Kappeliseurakunnan toimiston palvelut:

• Tilaisuusvaraukset (ristiäiset, häät, hautajaiset yms.)

• Seurakunnan tilojen varaukset, hautapaikka-asiat

• Rääkkylän seurakunnan suruadresseja on myytävänä seurakuntatoimistossa ja Kiteen kirkkoherranvirastossa

Papin päivystys (kappeliseurakunnan toimistolla)

keskiviikkoisin 10 - 12.

Diakonin päivystys (kappeliseurakunnan toimistolla)

keskiviikkoisin 10 - 12

Taloussihteeri
Keskusrekisteri
Virasto/taloustoimisto
82500 KITEE
tervetuloa
Kappeliseurakunnan väki toivottaa sinut tervetulleeksi.