Rääkkylän kappeliseurakunta

Lämpimästi tervetuloa Rääkkylän kappeliseurakunnan sivuille. Näiltä sivuilta löydät tietoa kappeliseurakunnasta. Kutsumme sinua lämpimästi mukaan kappeliseurakunnan elämään ja toimintaan.

Jumalanpalvelukset pidetään kesä-, heinä- ja elokuussa kirkossa, Kirkkotie 5, ja muulloin siunauskappelissa, Saviniementie 4.

HUOM!

Koronan vuoksi jumalanpalvelukset pidetään yleisömäärältään rajoitettuina Kiteen kirkossa, josta ne lähetetään internetin kautta kaikkien katsottavaksi. Siunauskappeli osoitteessa Saviniementie 4 on Rääkkylässä avoinna pyhäpäivinä klo 11.00-13.00 hiljentymistä varten. Seurakunnan työntekijä on tuolloin tavattavissa.

Jumalanpalveluksia voi lisäksi kuunnella valtakunnallisina lähetyksinä tv:stä ja radiosta, sekä niihin voi luoda yhteyden internetin kautta esimerkiksi osoitteessa virtuaalikirkko.fi.

Tässä poikkeavassa olosuhteessa Kiteen seurakunnan työntekijät ovat käytettävissä ja ovat valmiita antamaan henkistä ja hengellistä tukea. Parhaiten heihin saa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. Työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät Kiteen seurakunnan verkkosivuilta osoitteesta www.kiteenseurakunta.fi/yhteystiedot.

RÄÄKKYLÄN

KAPPELISEURAKUNTA ¤

Kiteen seurakunnassa

Kappeliseurakunnan toimisto on muuttanut

Rääkkylän Osuuspankin taloon, Kinnulantie 3, käynti takakautta

avoinna:  keskiviikkona klo 10 - 12

Toimistoasiointi koronan aikana mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse, emme kättele.

(seurakuntamestari Ilpo Hirvonen puh. 050 520 4160; hautapaikka-asiat, toimitusvaraukset, papin ja diakonin päivystys)

Hautainhoitosopimusasioissa soitto suoraan Päivi Koposelle puh. 040 562 2612

Muina aikoina palvelee Kiteen kirkkoherranvirasto  (virkatodistustilaukset, toimitusvaraukset ym.). Avoinna ma - to klo 9 - 14, puh. 045 1119555.

• Rääkkylän seurakunnan suruadresseja on myytävänä seurakuntatoimistossa ja Kiteen kirkkoherranvirastossa

Tervetuloa
Kappeliseurakunnan väki toivottaa sinut tervetulleeksi. Eeva Ryynäsen taideteokset on siirretty kunnantalolle.