Tervetuloa Kiteen seurakunnan lähetystyön nettikauppaan!

Kiteen seurakunnalla on useita lähetyskohteita. Nettikaupassa haluamme antaa mahdollisuuden lahjoittaa konkreettisiin kohteisiin, joista voimme taata, että siihen on tarvetta ja apu kohdistuu kerättyihin toimiin.

Kuva: Pakolaisvene, Kylväjä

Nimikkolähetit, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä

Pariskunta on työskennellyt syksystä 2021 alkaen suunnitellen ja koordinoiden diasporatyötä Etu-Aasiassa. Työ on osa Kylväjän Kreikassa tehtävää diasporatyön kokonaisuutta.  He työskentelevät vuosittain noin puolet ajasta työaluella ja puolet kotimaassa.

(Sanaa diaspora käytetään kuvaamaan ihmisiä ja ihmisryhmiä, jotka ovat joutuneet muuttamaan alkuperäisiltä juuriltaan uudelle asuma-alueelle, uuteen maahan tai jopa uuteen maanosaan).

He tekevät traumatyöpajoja ihmisten parissa, jotka ovat kokeneet vaikeita asioita tai joutuneet pakenemaan ja lähtemään kodeistaan. Traumatyöpaja yhdelle henkilölle maksaa 11,50 euroa/pvä/hlö. Tähän sisältyy keräyskulut (15%), osallistujan materiaalit, ruokailut, teet ja muut mahdolliset suoraan osallistujaan kohdistuvat kulut. 

Traumatyöpajassa osallistujalle annettaan työkaluja, jotka auttavat osallistujaa käsittelemään traumaattista tapahtumaa ja löytämään toivon näköaloja omien ratkaisujen kautta. 

Voimaannuttava kokemus mahdollistaa työkalujen käytön monistamisen: kun on itse saanut apua, voi auttaa samoilla työkaluilla muita! 

Traumatyön pajaa on tarjottu joko kolmen tai viiden päivän paketteina. Joten lahjoitussumma yhden ihmisen kouluttamiseen voisi täten olla 34,5e tai 57,5e. Voit valita alta itsellesi sopivan summan ja auttaa meitä auttamaan!

Kuva: Pakolaisleiri, Kylväjä

Keräys toteutetaan Kotimaanapu ry:n kautta turvallisen ja suojatun lahjoittamisen takaamiseksi verkkoympäristössä.

Kotimaanavun keräyslupa RA/2020/639 Voimassa 1.9.2020 alkaen. Myöntänyt Poliisihallitus 29.5.2020.

Kiteen seurakunnan rahankeräyslupa RA/2023/193 Myönnetty 16.2.2023 alkaen. Myönnetty 16.2.2023.

Lahjoita traumatyöhön linkistä alta: yksikköhinta 11,5e ja tarve vuodelle 2024 antaa mahdollisuus 100 hengelle osallistua traumatyöpajaan:

TRAUMATYÖPAJA