Suomalainen messu Rääkkylän kirkossa

Rääkkylän kirkko, Kirkkotie 5, 82300 Rääkkylä

Suomalainen messu, Lasse Heikkilän sävelteos sanajumalanpalveluksen muodossa, Rääkkylän kirkkokuoro, Kiteen kirkkokuoro ja Kesälahden projektikuoro

saarna ja liturgia Leena-Susanna Mikkonen, kanttorina Kaisamarja Stöckell, musiikissa avustavat Pertti Häkkinen ja Laura Vuorjoki-Elo, Rääkkylän kirkkokuoro, Kiteen kirkkokuoro ja Kesälahden projektikuoro.

kolehti Kiinan raamattutyöhön Suomen ev.lut. kirkon ja Kiinan kristillisen neuvoston välisen vuonna 2000 solmitun yhteistyösopimuksen toteuttamiseksi Suomen Pipliaseura ry:n kautta.

Mukaan toivotaan laulajia, jotka olivat mukana kesäkuun Kesälahden kirkon Suomalaisessa messussa. Yhteiset harjoitukset to 30.8. klo 17.30 Rääkkylän kirkossa. Tervetuloa mukaan.

Rääkkylän kappeliseurakunta

Rääkkylän seurakuntatalo, Kirkkotie 7, 82300 Rääkkylä