Junnu-Romola

Junnu-Romola on 4.-6. luokkalaisten ikioma nuorisokahvila, jossa voi hengailun lisäksi pelata mm. biljardia, pöytäjalkapalloa, pleikkaria tai x-boxia. Junnu-Romolassa tarjotaan ilmaista välipalaa ja läsnä on aina myös nuorisotyönohjaaja.

Junnu-Romolassa toimii myös lapsista koostuva Junnu-Romolan Parlamentti, jonka tarkoituksena on lisätä lasten osallisuutta Junnu-Romolan toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Parlamentti on mm. järjestänyt juhlia ja ollut mukana valitsemassa Romolaan hankittavia pelejä ja tarjoiluja.

Junnu- Romola on kesälomalla! Avamme jälleen syyskuussa.

Tervetuloa!

Romolan nuorisokahvila

Kerhot

Alakoululaisten futsalkerho kokoontuu seurakuntakeskuksen salissa viikoittain. Kerhokausi käynnistyy syyskuussa. Tiedustele mahdollisuutta liittyä mukaan kerhoryhmään nuorisotyönohjaajilta.

Mervi Kekäle
Nuorisotyönohjaaja/lähetyssihteeri