Tytöt ja Pojat

Alakoululaisille eli 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille seurakunta haluaa tarjota turvallista yhdessäoloa. Haluamme olla tukemassa vanhempia kokonaisvaltaisessa kristillisessä kasvatuksessa, joka antaa tytöille ja pojille hyvän elämän ja turvallisen kasvun aineksia.

Järjestämme kerhoja, leirejä, tapahtumia sekä avointen ovien toimintaa alakouluikäisille. Teemme myös yhteistyötä alueemme koulujen kanssa mm. päivänavausten, oppituntivierailujen, koululaiskirkkojen sekä leiri- ja retkipäivien merkeissä.

Tekstaritupu

Yhdessä Tohmajärven seurakunnan kanssa ylläpidämme alueellista Tekstaritupu toimintaa. Tekstaritupu eli tekstiviestitukipuhelin, auttaa ja tukee kouluikäisiä tyttöjä ja poikia erilaisissa elämäntilanteissa ja erilaisten elämänkysymysten äärellä. Kirkon nuorisotyön ammattilaiset vastaavat viesteihin kouluaikoina  vuorokauden kuluessa.

Mervi Kekäle
Nuorisotyönohjaaja/lähetyssihteeri