Musiikkityö Kiteen seurakunnassa

Kiteen seurakunta on laulava seurakunta. Pitkin ja poikin seurakuntaa läpi vuoden kokoonnutaan laulamaan yhdessä; milloin rannalle, milloin rakovalkealle, metsästysmajalle, kuusen katveeseen…

Kuorot ja musiikkiryhmät

Seurakunnassa toimii kolme kuoroa.

• Kirkkokuoro, perustettu vuonna 1931, toimii aktiivisesti 30 laulajan voimin.
  • Vuodesta 2002 on toiminut lapsikuoro, jossa tällä hetkellä laulaa 12 lasta.
  • Lisäksi toiminnassa avustaa ”Leenan enkelit” –tyttötrio.

Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä kanttori Leena Gröhn-Dimoviin 040 739 1963

Kiteen kirkon urut ovat Kangasalan urkutehtaan v. 1967 valmistamat 28-äänikertaiset mekaaniset urut.
Musiikkitoiminnan uusin tulokas on ”Mammat ja muksut” –laulukerho, jossa rentoa laulua ja yhdessäoloa

Konsertit

Seurakunnassa järjestetään ympäri vuoden useita konsertteja kirkoissa sekä seurakuntakeskuksessa. Vuokraamme kirkkoa myös ulkopuolisille esiintyjille. Tarkempia tietoja kirkkoherranvirastosta tai kanttoreilta.

Leena Gröhn-Dimov
82500 KITEE