Päiväkerho

Päiväkerho on 3-5 -vuotiaiden lasten varhaiskasvatusta. Luovuus, leikit, kädentaidot, liikunta ja uusien asioiden tutkiminen kuuluvat päiväkerhon arkeen. Käsitellään kristillisiä aiheita lapsentasoisesti ja elämyksellisesti kirkkovuoden teemojen mukaan. Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä yhteistyössa vanhempien kanssa. Päiväkerhossa koetaan pyhyyttä ja hiljaisuutta, pohditaan ja ihmetellään elämän kysymyksiä aikuisten ja toisten lasten seurassa. Päiväkerhon voi aloittaa sen vuoden syksyllä, kun saman vuoden aikana on täyttänyt tai täyttää kolme vuotta.

Syksyllä 2017 alkaviin päiväkerhoihin otetaan ilmoittautumisia vastaan puh. 040 7391 886. Syksyn päiväkerhot alkavat viikolla 36 eli 4.9.2017 alkaen.

Kiteen seurakuntakeskus:

vuonna 2014 syntyneet perjantaisin klo 9 - 10.30

vuonna 2013 syntyneet tiistaisin ja torstaisin klo 9 - 11

vuonna 2012 syntyneet maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 12

Kesälahden seurakuntasali (Enkelinpesä):

vuonna 2012 - 2014 syntyneet keskiviikkoisin klo 9 - 11

KERHOPÄIVÄN OHJELMA:

• hartaushetki, jossa aiheena on Raamatun kertomus, kirkkovuoden pyhä tai muu ajankohtaan sopiva aihe. Lisäksi hartaushetkeen sisältyy rukous ja laulu.
  • ohjattuja liikunta-, kädentaito- ja musiikkituokioita vaihdellen
  • vapaata leikkiä
  • 4 ja 5 -vuotiaiden kerhoissa eväshetki. Mukaan pienet eväät esim. leipää, hedelmä, jogurttia. Juomaksi maitoa, mehua tai vettä.
  • 5 -vuotiaiden kerhossa ulkoilua pääsääntöisesti joka kerhokerta
  • retkiä lähimaastoon jne.
Kuva kerhosta

KERHOMAKSUT

Päiväkerho on maksullinen. Seurakunta on vakuuttanut päiväkerholaiset tapaturman varalta. Vakuutus on voimassa kerhoajan lisäksi kotimatkalla ja retkillä.

Kerran viikossa kokoontuvan kerhon lukukausimaksu on:

• 3 -vuotiaiden kerhossa 15 e (sisarukset 12 e)
  • 4 -vuotiaiden ja Kesälahden kerhossa 18 e (sisarukset 15 e)
  • 5 -vuotiaiden kerhossa 20 e (sisarukset 17 e)

Kaksi kertaa viikossa kokoontuvan kerhon lukukausimaksu on:

• 4 -vuotiaiden kerhossa 35 e (sisarukset 30 e)
  • 5 -vuotiaiden kerhossa 40 e (sisarukset 35 e)

Tiedustelut: Lapsityön toimisto, Kappelintie 4, 82500 Kitee, kiteen.lapsityo (a) evl.fi, puh. 040 7391 886

Anne Huuho
Päivi Juvonen