Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho on pienen koululaisen turvallinen ja luotettava sekä huolehtivien aikuisten kanssa vietetty iltapäivä koulupäivän jälkeen. Se kokoontuu Isossa pappilassa (Savikontie 7) maanantaista torstaihin klo 17 saakka ja perjantaisin klo 16 saakka. Iltapäiväkerhoa ei ole koulujen lomien aikana.

Iltapäiväkerhon ohjelma on suurimmaksi osaksi lapsen oman halun, innostuksen ja mielenkiinnon mukaista oleskelua ja leikkiä sekä sisällä että ulkona. Kerran viikossa pidämme hartaushetken, jossa aiheena on Raamatun kertomus, kirkkovuoden pyhä tai muu ajankohtaan sopiva aihe. Lisäksi hartaushetkeen sisältyy rukous ja laulu. Ohjaajat pitävät myös muita ohjattuja esim. liikuntaan, musiikkiin tai kädentaitoihin liittyviä tuokioita, joihin osallistuvat kaikki lapset. Ohjattuja tuokioita ei ole joka päivä. Iltapäiväkerhossa tarjotaan välipala ja teemme yleensä läksyt.

Iltapäiväkerho on maksullinen. Jos lapsi käy 10 kertaa tai vähemmän, niin maksu on 30 e/kk (sisarukset 20 e/kk). Jos lapsi käy yli 10 kertaa, niin maksu on 50 e/kk (sisarukset 35 e/kk). Seurakunta on vakuuttanut iltapäiväkerholaiset tapaturman varalta. Vakuutus on voimassa kerhoajan lisäksi kotimatkalla ja iltapäiväkerhon retkillä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Lapsityön toimisto, os. Kappelintie 4, 82500 Kitee, kiteen.lapsityo (a) evl.fi, puh. 040 7391 886

Anne Huuho
Päivi Juvonen