Kiteen seurakunnan nimikkolähetit

Timo Ahlberg, Etiopia , Suomen Lähetysseura

Timo toimii Mekane Yesus- kirkon Hosainan Synodin (vastaa hiippakuntaa) kehityshanketyön neuvonantajana ja koordinoi samalla muitakin SLS:n kehitysyhteistyöhankkeita Etiopiassa.

Ilkka ja Satu Koivisto, Bangkok Thaimaa, Suomen Lähetysseura

Ilkka on Suomen Lähetysseuran tiedottaja Kaakkois-Aasiassa, Mekong-joen alueella. Hän on koulutukseltaan psykologi ja teologi.  Satu on toiminut Suomessa lastensuojelussa ja on koulutukseltaan teologi. Tällä hetkellä hän keskittyy thai-kielen opintoihin.

Koivistojen blogi:  https://thaimaanrajalla.fi/

Nimikkolähettiperhe, Kaukasia, Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä

Perheen äiti työskentelee opettajana ja isä koulun hallintojohtajana.  Perhe osallistuu myös tavoittavaan hengelliseen työhön yhdessä muiden Kylväjän työntekijöiden kanssa.

Nimikkolähetti, Etu-Aasia, Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys

Lähetystyöntekijä työskentelee paikallisen luterlaisen kirkon työyhteydessä, painotus nuorisotyössä.

.
"Menkää, seuraavathan teitä siunaukset ystäväin. Rukouksin mukananne hekin ovat työssä näin." virsi 426:3