Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuu on lähimmäisenrakkauden kansanliike ja evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehitysmaissa.

60 % tuotosta menee Kirkon Ulkomaanavun välityksellä kehitysyhteistyöhön ja katastrofiapuun. 20 % käytetään vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa ja 10 % kirkon tekemään avustustyöhön ja 10 % oman seurakunnan valitsemaan paikalliseen kohteeseen.

Tule mukaan

Yhteisvastuukeräys tarvitsee vapaaehtoisia lista- ja lipaskerääjiä. Vapaaehtoisia tarvitaan myös muihin yhteisvastuun tapahtumiin kuten Kesälahden yhteisvastuupilkkiin, Kiteen ja Rääkkylän piirakkatalkoisiin, Rääkkylän YV-torille ja ystävänpäivän talviriehaan.

Pia  Kangas
Kirkkotie 11