Taloudellinen avustaminen

Kiteen seurakunnan diakoniatyössä kohdataan taloudellisissa vaikeuksissa olevia henkilöitä vastaanotolla ja kotikäynneillä. Seurakunnan myöntämä taloudellinen avustaminen on lähinnä avustusta ruokaan. Seurakunnan avustustoiminta on aina harkinnanvaraista ja kertaluonteista. Taloudellisissa asioissa toimistolla asioivilla tulee olla aina mukana tositteet koko taloutensa tuloista ja menoista (esim. toimeentulotukipäätös).

Soppalounas

Diakoniatyö järjestää torstaisin soppalounaan vähävaraisille Hakatalojen asukastuvalla. Soppalounas on tarjolla klo 11-12.

Elintarvikejakelu

Rääkkylän Tarinatuvalla on maanantaisin klo 10 elintarvikejakelu vähävaraisille.

EU ruoka-apu

Diakoniatyö jakaa Rääkkylässä muutaman kerran vuodessa EU ruoka-apua. Jakokerroista tiedotetaan lähempänä jakoa. Kiteellä ja Kesälahdella EU ruoka-apua jaetaan keväällä ja syksyllä.

Joskus talousasiat painaa mieltä.... :( Tule rohkeasti kertomaan ja mietitään yhdessä ratkaisuja ongelmiin

Diakoniatoimistot avoinna:

Kiteen seurakuntakeskuksessa:                   Kesälahden kappelisrk:n virastolla:                     Rääkkylän srk-talolla :

avoin päiv. : ma klo 9-11,                                    puh.päiv. ti klo 9-11                                                      avoin päiv. ti klo 9-11

ti ja to klo 9-10                                                      avoin päiv. to klo 9-11

Muina aikoina ajanvarauksella.

Kirkkotie 11