Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista, tempauksista, asiakasvastaanotosta, kotikäynneistä ja syntymäpäiväkäynneistä. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Tarinatupa

Tarinatupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Sen toimintaa pyörittävät seurakuntalaiset. Tarinatuvalla on mahdollisuus kahvitella ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarinatupa on avoinna syyskuusta toukokuuhun tiistaisin klo 10-14. Klo 12 seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen pitää hartauden Tarinatuvalla. Tarinatuvalta saa informaatiota ajankohtaisista asioista ja se on myös erilaisten tapahtumien pitopaikka. Tarinatuvan toisessa päässä sijaitsee lähetyksen kirpputori. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-14. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran nimikkolähettien tekemän työn hyväksi. Kirpputorille otetaan puhtaita, ehjiä, käyttökuntoisia taloustavaroita ja vaatteita. Tilan pienuuden vuoksi myyntipaikalle ei voida ottaa isokokoisia tavaroita (esim. huonekaluja), mutta niiden myyntiä lähetystyön hyväksi voidaan järjestää. Työtä kirpputorilla tehdään vapaaehtoisvoimin.

Etsijäinpiiri

Kaipaatko keskusteluyhteyttä pienryhmässä? Koetko elämässäsi yksinäisyyttä, väsymystä, toivottomuutta tai oletko huolissasi päihteidenkäytöstäsi? Rohkaise itsesi ja tule Etsijäinpiiriin keskustelemaan tai vain kuuntelemaan.

Kokoontumiskerrat Tarinatuvalla syksyllä 2018:

Ti 11.9 klo 14                     Ti 25.9 klo 14

Ti 9.10 klo 14                     Ti 23.10 klo 14

Ti 6.11 klo 14                     Ti 20.11 klo 14

Ti 4.12 klo 14

Ti 11.12 klo 17 A-ryhmien joulujuhla Liperissä

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Tarinatuvalla n. kerran kuukaudessa klo 12. Syksyn 2018 kokoontumiset ovat 13.9, 11.10 ja 15.11.

Peittotalkoot

Rääkkylän seurakuntatalolla järjestetään peittotalkoita kaksi kertaa kevätkaudella ja kerran syyskaudella. Valmiita tilkkupeittoja viedään Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen toiminnan kautta Itä-Karjalan työhön. Tilkut neulotaan kotona (15 cm x 15 cm, ei mielellään puuvillalankaa). Ompelukerta on samalla sosiaalinen tapahtuma. Neulojia ja ompelijoita mahtuu myös lisää mukaan.

Tarinatupa
Tarinatupa os. Kinnulankuja 4