Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista, tempauksista, asiakasvastaanotosta, kotikäynneistä ja syntymäpäiväkäynneistä. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Tarinatupa

Tarinatupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Sen toimintaa pyörittävät seurakuntalaiset. Tarinatuvalla on mahdollisuus kahvitella ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarinatupa on avoinna syyskuusta toukokuuhun tiistaisin klo 10-14. Klo 12 seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen pitää hartauden Tarinatuvalla. Tarinatuvalta saa informaatiota ajankohtaisista asioista ja se on myös erilaisten tapahtumien pitopaikka. Tarinatuvan toisessa päässä sijaitsee lähetyksen kirpputori. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-14. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran nimikkolähettien tekemän työn hyväksi. Kirpputorille otetaan puhtaita, ehjiä, käyttökuntoisia taloustavaroita ja vaatteita. Tilan pienuuden vuoksi myyntipaikalle ei voida ottaa isokokoisia tavaroita (esim. huonekaluja), mutta niiden myyntiä lähetystyön hyväksi voidaan järjestää. Työtä kirpputorilla tehdään vapaaehtoisvoimin.

Etsijäinpiiri

Kaipaatko keskusteluyhteyttä pienryhmässä? Koetko elämässäsi yksinäisyyttä, väsymystä, toivottomuutta tai oletko huolissasi päihteidenkäytöstäsi? Rohkaise itsesi ja tule Etsijäinpiiriin keskustelemaan tai vain kuuntelemaan.

Kokoontumiskerrat Tarinatuvalla keväällä 2019:

Ti 15.1 klo 14                     Ti 29.1 klo 14

Ti 12.2 klo 14                     Ti 26.2 klo 14

Ti 12.3 klo 14                     15.-17.3 A-leiri Kuoringassa

Ti 26.3 klo 14                     Ti 9.4 klo 14

Ti 23.4 klo 14                     Ti 7.5 klo 14

Ti 21.5 Retki

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Tarinatuvalla n. kerran kuukaudessa klo 12. Kevään 2019 kokoontumiset ovat 24.1, 28.2, 21.3, 25.4 ja 23.5.

Peittotalkoot

Peittotalkoita järjestetään kaksi kertaa kevätkaudella ja kerran syyskaudella. Kevään 2019 peittotalkoot ovat 14.3 ja 11.4 klo 10-14. Valmiita tilkkupeittoja viedään Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen toiminnan kautta Itä-Karjalan työhön. Tilkut neulotaan kotona (15 cm x 15 cm, ei mielellään puuvillalankaa). Ompelukerta on samalla sosiaalinen tapahtuma. Neulojia ja ompelijoita mahtuu myös lisää mukaan.

Tarinatupa
Tarinatupa os. Kinnulankuja 4