Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista, tempauksista, asiakasvastaanotosta, kotikäynneistä ja syntymäpäiväkäynneistä. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Tarinatupa

Tarinatupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Sen toimintaa pyörittävät seurakuntalaiset. Tarinatuvalla on mahdollisuus kahvitella ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarinatupa on avoinna tiistaisin klo 10-14. Klo 11  on vapaaehtoisen vetämä tuolijumppa ja klo 12 seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen pitää hartauden. Tarinatuvalta saa informaatiota ajankohtaisista asioista ja se on myös erilaisten tapahtumien pitopaikka. Tarinatuvan toisessa päässä sijaitsee lähetyksen kirpputori. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-14. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran nimikkokohteisiin. Kirpputorille otetaan puhtaita, ehjiä, käyttökuntoisia taloustavaroita ja vaatteita. Tilan pienuuden vuoksi myyntipaikalle ei voida ottaa isokokoisia tavaroita (esim. huonekaluja), mutta niiden myyntiä lähetystyön hyväksi voidaan järjestää. Työtä kirpputorilla tehdään vapaaehtoisvoimin.

Laskiaistiistaina 28.2 klo 11 Tarinatuvalla on hirvirokkaa yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Etsijäinpiiri

Kaipaatko keskusteluyhteyttä pienryhmässä? Koetko elämässäsi yksinäisyyttä, väsymystä, toivottomuutta tai oletko huolissasi päihteidenkäytöstäsi? Rohkaise itsesi ja tule Etsijäinpiiriin keskustelemaan tai vain kuuntelemaan.

Kokoontumiskerrat Tarinatuvalla keväällä 2017:

Ti 10.1 klo 14                     Ti 24.1 klo 14

Ti 7.2 klo 14                       Ti 21.2 klo 14

Pe-Su 17.-19.3 A-leiri Kuoringassa

Ti 21.3 klo 14                     Ti 4.4 klo 14

Ti 18.4 klo 14                     Ti 2.5 Retki Muljulaan

Ti 16.5 klo 14                     Ti 30.5 Kevätkauden päätös

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Tarinatuvalla kerran kuukaudessa torstaisin klo 12. Kevään 2017 kokoontumiset ovat 19.1, 16.2 (srk-talo), 16.3, 20.4 ja 18.5.

Peittotalkoot

Rääkkylän seurakuntatalolla järjestetään peittotalkoita kaksi kertaa kevätkaudella ja kerran syyskaudella. Valmiita tilkkupeittoja viedään Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen toiminnan kautta Itä-Karjalan työhön. Tilkut neulotaan kotona (15 cm x 15 cm, ei mielellään puuvillalankaa). Ompelukerta on samalla sosiaalinen tapahtuma. Neulojia ja ompelijoita mahtuu myös lisää mukaan. Kevään 2017 kokoontumiset 27.2 ja 27.3 klo 10-14 seurakuntatalolla. Oma parsinneula mukaan.

Tarinatupa
Tarinatupa os. Kinnulankuja 4