Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Diakonia ja lähetystyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista, tempauksista, asiakasvastaanotosta, kotikäynneistä ja syntymäpäiväkäynneistä. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Tarinatupa

Tarinatupa on kaikenikäisten kohtaamispaikka. Sen toimintaa pyörittävät seurakuntalaiset. Tarinatuvalla on mahdollisuus kahvitella ja viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä. Tarinatupa on avoinna tiistaisin klo 10-14. Klo 12 seurakunnan työntekijä tai vapaaehtoinen pitää hartauden Tarinatuvalla. Tarinatuvalta saa informaatiota ajankohtaisista asioista ja se on myös erilaisten tapahtumien pitopaikka. Tarinatuvan toisessa päässä sijaitsee lähetyksen kirpputori. Kirpputori on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 10-14. Kirpputorin tuotto lahjoitetaan Suomen Lähetysseuran nimikkokohteisiin. Kirpputorille otetaan puhtaita, ehjiä, käyttökuntoisia taloustavaroita ja vaatteita. Tilan pienuuden vuoksi myyntipaikalle ei voida ottaa isokokoisia tavaroita (esim. huonekaluja), mutta niiden myyntiä lähetystyön hyväksi voidaan järjestää. Työtä kirpputorilla tehdään vapaaehtoisvoimin.

Etsijäinpiiri

Kaipaatko keskusteluyhteyttä pienryhmässä? Koetko elämässäsi yksinäisyyttä, väsymystä, toivottomuutta tai oletko huolissasi päihteidenkäytöstäsi? Rohkaise itsesi ja tule Etsijäinpiiriin keskustelemaan tai vain kuuntelemaan.

Kokoontumiskerrat Tarinatuvalla keväällä 2018:

Ti 16.1 klo 14                     Ti 30.1 klo 14

Ti 13.2 klo 14                     Ti 27.2 klo 14

Ti 13.3 klo 14                     Ti 27.3 klo 14

Ti 10.4 klo 14                     Ti 24.4 klo 14

Ti 8.5 klo 14

Ti 22.5 Leiripäivä Papinniemessä

Lähetyspiiri

Lähetyspiiri kokoontuu Tarinatuvalla n. kerran kuukaudessa klo 12. Kevään 2018 kokoontumiset ovat 25.1, 22.2, 22.3, 19.4 ja 17.5.

Peittotalkoot

Rääkkylän seurakuntatalolla järjestetään peittotalkoita kaksi kertaa kevätkaudella ja kerran syyskaudella. Kevään 2018 talkoot ovat 26.2 ja 16.4. Valmiita tilkkupeittoja viedään Pohjois-Karjalan Kansanlähetyksen toiminnan kautta Itä-Karjalan työhön. Tilkut neulotaan kotona (15 cm x 15 cm, ei mielellään puuvillalankaa). Ompelukerta on samalla sosiaalinen tapahtuma. Neulojia ja ompelijoita mahtuu myös lisää mukaan.

Tarinatupa
Tarinatupa os. Kinnulankuja 4