Aikuistyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa

Aikuistyö Rääkkylän kappeliseurakunnassa koostuu erilaisista ryhmistä, tapahtumista ja tempauksista. Näistä löytyy lisää tietoa alempana, tapahtumakalenterista ja kirkollisista ilmoituksista. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Varpasalon seurakuntapiiri

Piiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 13 kodeissa. Kevään 2018 kokoontumiset ovat 10.1, 14.2, 14.3, 11.4 ja 9.5.

Piirakkatalkoot

Piirakkatalkoot keväällä 2018 yhteisvastuun hyväksi 27.1 alkaen klo 7 seurakuntatalolla. Tilaukset Kirsiltä p. 050-4670376. Hinta 0,60€/kpl. Tervetuloa tekemään piirakoita iloiseen joukkoomme!

Naistenpäivä

Yhteiskristillistä naistenpäivää vietetään vuosittain Marian ilmestyspäivän tietämissä. Keväällä 2018 naistenpäivä on 11.3 seurakuntatalolla. Päivä alkaa messulla klo 10, saarnaa rovasti Aune-Inkeri Keijonen. Messun jälkeen on ruokailu (vapaaehtoinen ruokaraha). Ohjelma alkaa ruokailun jälkeen teemalla "Kelpaanko tällaisena?". Puhumassa on Aune-Inkeri Keijonen. Luvassa on myös runonlausuntaa ja musiikkia. Lastenhoito on järjestetty. Lämpimästi tervetuloa!