Kun haluat kastaa lapsesi, mennä naimisiin tai sopia siunaamiseen liittyvistä asioista, ota yhteyttä seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Käynti- ja postiosoite: Kappelintie 4, 82500 Kitee

Avoinna

MA-TO Klo 9.00-14.00
perjantaisin suljettu

Puh. 013 684 8511, 045-111 9555
Faksi 013 684 8550

Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

"Iloitkaa iloitsevien kanssa, itkekää itkevien kanssa." (Room.12:15)

Seurakunta haluaa olla mukana ja tukena sekä arjessa, että juhlassa, niin ilossa kuin surussa. Pitkät perinteet ristiäisissä, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme. Kirkolliset toimitukset tuovat pyhän arjen keskelle.

Siunausta voi pyytää elämän eri tilanteissa. Kodinsiunaus on juhlava tapahtuma, jossa pyydetään yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa siunausta kodille ja sen asukkaille. Siunauksen pyytäminen on hyvän toivomista perheen elämään.

Maistraatissa solmittu avioliitto voidaan siunata kirkollisesti. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia.

Seurakunta haluaa muistaa myös syntymäpäiväsankareita eri tavoin.

Kirkollisista toimituksista löytyy lisää tietoa myös kirkon nettisivuilta.