Kappelineuvosto

Kesälahden kappeliseurakunnassa toimintaa kehittää ja koordinoi kappelineuvosto. Kappelineuvosto kokoontuu 3-4 kertaa vuodessa ja toimintakausi on neljä vuotta. Kappelineuvoston tehtävänä on yhdessä alueen kappalaisen kanssa suunnitella ja kehittää kappeliseurakunnan toimintaa. Se laatii toimintasuunnitelman ja anomuksen määrärahasta kirkkoneuvostoa varten. Kappelineuvosto voi myös perustaa toimikuntia tai työryhmiä eri työaloille. Kesälahden kappeliseurakunnassa toimii kaksi kappelineuvoston alaista työryhmää: lähetyksen työryhmä ja kasvatuksen työryhmä.

Kappelineuvosto vuosina 2015-2018:

Pekka Kosonen

Leena-Susanna Mikkonen, kappelisrk:n kappalainen (pj)

Arja Rahunen

Terhi Tervonen

Pauli Tuhkanen

Onni Väkeväinen (varapj)

Lisäksi kokouksissa läsnäolo-oikeus on seuraavilla:

Marjatta Ahveninen (sihteeri)

Ilmo Kurkola (kirkkoherra)

Raimo Oksman (kirkkoneuvoston edustaja)

Lähetystyöryhmä

Lähetystyöryhmä suunnittelee ja toteuttaa aktiivisesti lähetystapahtumia kappeliseurakunnan alueella. Lähetystyössä tapahtuu piirakkatalkoita, lähetyslounaita, myyjäisiä, Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia, juhannusaaton juhlia ja rantakala-tapahtuman kesällä. Lähetystyöryhmä toimii kappelineuvoston alaisuudessa ja valitaan aina kappelineuvoston kausien ajaksi.

Lähetystyöryhmän jäsenet vuosina 2015-2018:

Mirja Asikainen

Tenho Asikainen

Jouko Kainulainen

Sinikka Kainulainen

Pirjo Ketolainen

Arja Malinen

Pertti Pekkinen

Heli Pennanen

Anu Suomalainen

Pauli Tuhkanen

Leena-Susanna Mikkonen, sihteeri

Kasvatuksen työryhmä

Kasvatuksen työryhmä perustettiin alkuvuodesta 2015 kappelineuvoston alaisuuteen avuksi kasvatuksen työntekijöille. Työryhmä on mukana ideoimassa ja toteuttamassa kasvatuksen piiriin kuuluvia tapahtumia ja touhupäiviä.

Kasvatuksen työryhmän jäsenet:

Jaana Ahtiainen

Sari Karjalainen

Mari Kotilainen, nuorisotyönohjaaja

Pekka Kosonen

Marja Malinen

Terhi Tervonen

Jaana Tolvanen

Lisäksi läsnäolo-oikeus:

Leena-Susanna Mikkonen, kappalainen

Lähetysryhmä koordinoi piirakkatalkoita. Kuvassa ahkeria talkoolaisia.

Leena- Susanna Mikkonen
Kappalainen