Hautajaiset

"Me katoamme kuin uni aamun tullen, kuin ruoho, joka hetken kukoistaa, joka vielä aamulla viheriöi mutta illaksi kuivuu ja kuihtuu pois. Opeta meille, miten lyhyt on aikamme, että saisimme viisaan sydämen." (Ps.90:5-6,12)

Läheisen ihmisen menetys koskettaa aina. Saatamme kokea hyvin monenlaisia tunteita, surua, ikävää, kipua, pelkoa, kaipausta, vihaa tai hämmennystä. Tunteemme ovat hyvin henkilökohtaisia ja yksilöllisiä. Seurakunta kulkee surussa lähellä sinua, olemme apuna ja tukena hautajaisten suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä. Saatavilla on myös keskusteluapua sekä vertaistukea.

Hautausjärjestelyt voi aloittaa ottamalla yhteyttä joko seurakunnan kirkkoherranvirastoon tai yksityiseen hautaustoimistoon.